Capor pozvao Dujmovića da objavi zapisnik sa sastanka s tvrtkom Razvoj Golf

Capor ističe kako se Inicijativa boji da je posljedica toga sastanka i Odluka donesena na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća, kojom je na Dujmovićev prijedlog odlučeno da građani Dubrovnika financiraju zacjevljenje vodoopskrbnog tunela ispod Srđa

Koordinator inicijative “Srđ je naš” Đuro Capor pozvao je predsjednika Uprave dubrovačkoga Vodovoda i kandididata HNS-a za dubrovačkoga gradonačelnika Valentina Dujmovića da objavi zapisnik sastanka s predstavnicima tvrtke Razvoj golf d.o.o. iz prosinca 2016. u lobiju hotela International u Zagrebu.


Capor ističe kako se Inicijativa boji da je posljedica toga sastanka i Odluka donesena na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća, kojom je na Dujmovićev prijedlog odlučeno da građani Dubrovnika financiraju zacjevljenje vodoopskrbnog tunela ispod Srđa.

Koordinator poručuje HNS-ovu kandidatu kako je ovim obvezu golfera tešku 12 milijuna kuna prebacio na leđa građana koji plaćaju račune poduzeću Vodovod.

– Na tragu toga pogodovanja bojimo se da su u lobiju hotela u Zagrebu dogovorena i plaćanja iz javnih sredstava  ostalih dijelova 530 milijuna kuna vrijedne infrastrukture za projekt aprtmanizacije Srđa – poručuje Capor i podsjeća da je  pismeni odgovor Razvoj golfu bivšega predsjednika uprave Vodovoda Negodića godine 2012. bio da Vodovod neće zacjevljivati tunel, te da je to uvjet koji Razvoj golf d.o.o. treba napraviti da bi dobio suglasnost Vodovoda na svoj projekt.

Capor izražava nadu da će Dujmović ubrzo objaviti traženi zapisnik i time razjasniti sve okolnosti odluke o financiranju hidrotehničkog tunela od strane građana.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0