Vrijeme Adventa mnogima je najdraže doba u godini, jer je sve u očekivanju Božića svečanije, ljepše i veselije. Tako je i centar Joker za svoje posjetitelje i kupce u blagdanskom mjesecu pripremio zanimljiva iznenađenja. Svake adventske subote centrom se širi miris toplih i ukusnih fritula kojima Joker časti svoje posjetitelje. Receptura je tradicionalna Bobisova, pa su i komentari na ove blagdanske slatke zalogaje samo pozitivni.

Nedjelje su ovog prosinca u Jokeru u znaku najmlađih. Nedjeljna jutra rezervirana su za kreativne male ručice, koje su ove nedjelje iskušale u pisanju pisama Djedu Božićnjaku. Vješto upakirane u kuvertice, mališani su tako svoje želje za poklone ispod bora ubacili u blagdanski sandučić, odakle će se pošta Djeda Božićnjaka uputiti na sjeverni pol kako bi najdraži djedica na vrijeme pripremio paketiće koje će na Božić ostaviti ispod bora.

Nedjeljno je poslijepodne u Jokeru proteklo je u znaku animacijskog programa Čarobna zima, kroz kojeg su prisutne mališane pjesmom i plesom vodili Vilenjaci, a pridružili su im se poznati zimski gosti: Elza, Ana i Olaf. U iščekivanju Čarobnog Djeda, na pozornici su se tako našli i Gekko, mađioničar i klaun,  pa iznenađenja za mališane nije nedostajalo.

Kako je protekao vikend koji je iza nas pogledajte u priloženoj galeriji.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime