APEL ORGANIZATORA Ako se ne pronađu vlasnici automobila, morat ćemo odgoditi koncert Bare na tvrđavi Gripe!

Nenadani problem na tvrđavi Gripe prijeti otkazivanjem večerašnjeg koncerta Bare i Majki

Od direktora tvrtke “Bit promocija”, koja organizira večerašnji rođendanski koncert Gorana Bare i Majki na tvrđavi Gripe u Splitu, doznajemo da je održavanje koncerta došlo u pitanje! O čemu se radi pojasnio nam je sam direktor:


– Susreli smo se s velikim problemom u vidu parkiranih automobila na samoj tvrđavi. Uz pomoć grada već satima pokušavamo pronaći vlasnike parkiranih automobila, ali bezuspješno. Ne želimo zvati pauka da ljudima ne stvaramo nepotrebne troškove. Do 14 sati pozornica je već trebala biti postavljena, a njeno postavljanje do 15 sati nije niti započelo. Bez pozornice nema koncerta. Ako uskoro ne pronađemo rješenje za ovaj koncert, morat ćemo razočarati brojne fanove koji su već kupili karte za rock spektakl kojega tjednim pripremamo i otkazati koncert. Zaista sam razočaran trenutnom situacijom i nadam se da će se rješenje hitno pronaći – apelirao je organizator.

Karizmatik Bare

Zovu ga legendom, karizmatikom, najvećim rock glazbenikom na brdovitom Balkanu, pjesnikom neuništive karizme, rijetkom istinom, velikim umjetnikom… On i je sve to, ali prije svega je čovjek. Nekad drag i nježan, nekad pomalo luckast… Kao i svi mi.

S novo-starom postavom Majki koju čine: Kruno Domačinović i Davor Rodik na gitarama, Alen Tibljaš-bubanj, Dan Divjak – klavijature i Mario Rašić– bas gitara, završava novi album.
Danas Bare slavi je svoj 52. rođendan! Na iznanđenje mnogih zdrav je k’o dren, pun novih ideja i spreman da s vama opet ogoli svoju dušu.

Ako se riješi situacija s parkiranim automobilima, koncert će početi u 20 sati. Kao predgrupa nastupa splitska grupa Šetači.


Ulaznice za koncert u prodaji su u sustavu ticketshop.hr kao i na njihovim prodajnim mjestima.Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100 kuna, na dan koncerta 130 kuna.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0