Predsjednik HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije, Ante Sanader, koji je danas je bio u pratnji Kolinde Grabar-Kitarović u Splitu podsjetio je na sve negativne stvari Zorana Milanovića iz vremena kada je bio premijer. Također, komentirao je i današnje Milanovićevo nepojavljivanje na debati.

– Milanović je stalno pozivao na sučeljavanje, a danas se nije pojavio – kazao je te prokomentirao kako se nada da će se na sučeljavanju na RTL-u ipak pojaviti.

– Nadam se da će gospodin doći. Pozivao je cijeli prvi krug da se dođe. Boljeli bismo da on dođe, ali me strah s obzirom na današnji bijeg – kazao je.

Na upit da prokomenitra Brkićevu izjavu ‘Svi oni koji su glasovali za Milanovića su Jude’, kazao je kako su svi ljudi demokratski glasali i da svi ovi koji su danas okupljeni oko predsjednice potvrđuju da će ona biti pobjednica.

Pred novinarima je i upitao:

“Odakle je zaradio 2 milijuna u ove dvije godine koje je regularno prijavio, a neće reći od koga. Je li to neki kriminal? Što stoji iza toga? Zašto nema odgovora na to?”5 KOMENTARI

  1. Koga pita otkuda MIlanoviću dva milijuna u dvije godine? Javnost? Pa neka pita Ministarstvo financija. I ta dva milijuna su promet ili dobit?

  2. odakle lova..npr uzea od koncara kao i ti za sjebat radnike i brodogradilista koja ste vi iz hdz upropastavali godinama svojim pljackama …bila su 20godina vasa fini medija za osobna istranacka bogacenja

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime