ANKETA Boban vs. Bulj – Tko će postati splitsko-dalmatinski župan?

Prije četiri godine HDZ-ovom Zlatku Ževrnji suprostovio se Ivan Grubišić i izgubio za svega nekoliko posto razlike. Ovoga puta za župana snage će odmjeriti HDZ-ov Blaženko Boban i MOST-ov Miro Bulj

Nakon što su obrađena sva biračka mjesta, izvjesno je da će u drugi krug HDZ-ov Blaženko Boban (42,21 posto – 81.709 glasova) i MOST-ov Miro Bulj (22,51 posto – 43,580 glasova). Arsen Bauk u konačnici je završio na trećem mjestu sa 20,78 posto i 40.2019 osvojenih glasova.


Moji prateći protukandidati Miro Bulj (Most) i Arsen Bauk (SDP) bore se međusobno za drugo mjesto i ulazak u drugi krug, a njih dvojica trenutno skupa imaju potporu koliko je imam sam – kazao je HDZ-ov kandidat u izbornoj večeri.

Zahvaljujem se biračima Splitsko-dalmatinske županije koji su glasali za mene i prepoznali me kao čovjeka iz naroda. Hvala im što su mi pružili priliku da se borim do kraja, da prvi put Splitsko-dalmatinska županija dobije narodnog župana koji nije nametnut iz Banskih dvora – kazao je Bulj nakon izbora.

U svojoj online anketi, mi vas pitamo za koga ćete glasovati na izborima za župana Splitsko-dalmatinskog za dva tjedna?

[interaction id=”59223fc86a73779b6fcfa6ca”]

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0