Američka house legenda dolazi na maškarani rave!

Splitski karneval & Moondance Festival predstavljaju Love Carnival Rave 2018

Splitski karneval & Moondance Festival predstavljaju Love Carnival Rave 2018 u sklopu kojega organiziraju gostovanje američkog house heroja Terrence Parkera i njegove pratilje Merachke!


Terence Parker, legenda house glazbe i jedan od najvještijih detroitskih DJ-a, u pratnji djice i vokalistice Merachke po prvi put će nastupiti u Hrvatskoj u ekskluzivnom 5-satnom setu u sklopu splitskog karnevala u utorak 13. veljače na službenom karnevalskom after partiju u splitskom klubu Central. Party počinje u 18h na Rivi, a do ponoć će se izmijeniti DJ-evi Jock, Edy C i Marul. Parkeru i Merachki će se pridružiti i Pero FullHouse, poznati splitski techno DJ i promotor elektroničke glazbe.

Early Bird ulaznicu po cijeni od 60 kn možete kupiti do petka 19. veljače na linku.

Terrence Parker aka Telephone Man je imao izlete i u techno vode te je objavio više od 100 singlova na prestižnim etiketama poput Planet E, K7,Defected, KMS, Serious Grooves, Simply Soul, Submerge, Nervous, Kingstreet, Purple Music… Mnogi njegovi singlovi poput Love’s Got Me High, The Question, Pure Disco i albumi Life On The Back 9 i Detroit After Dark su imali planetarni uspjeh dospijevši do samih vrhova ljestvica. Miksajući house, disco i techno na 4 decka, što se najbolje može vidjeti/čuti na njegovom Boiler Room nastupu, Parker stvara iznimnu dinamiku na plesnom flooru nikada ne puštajući publiku da predahne.

Merachka je maskirana detroitska artistica po uzoru na svoje Undereground Resistance i Scan 7 idole. Ova svestrana djica, producentica, remikserica, autorica i pjevačica nastavlja bogatu ostavštinu Detroita izdajući na etiketama poput Defected, Planet E, Nervous, Soul Heaven, Bargrooves i Intangible. Merachka je u vrlo kratkom roku postala prepoznata u zahtjevnom detroitskim krugovima što joj je omogućilo nastupe u klubovima širom svijeta.Karnevalsko veselje kreće 3. i traje do 13. veljače kada će se u završnom programu održati dječji maskenbal, retro party i Krnjeoke fest na Pjaci, šentenca, koncert i Love Carnival Rave na Rivi. Zumba, salsa & tango maskenbal, Studio 54/ Kazetofon party i Paškare – spli’ski krnjeval ljubimaca su samo dio bogatog programa koji će se odvijati na više lokacija. Više o tome na http://krnjeval.com .Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0