Akcija uređenja okoliša dječjih vrtića i osnovnih škola na području Splita

Zamjenici splitskog gradonačelnika su pozvali ravnatelje i djelatnike školskih i odgojno-obrazovnih ustanova na području grada Splita da pripreme urede i očiste svoja pročelja i okoliše

Povodom početka nove školske i pedagoške godine zamjenici splitskog gradonačelnika Jelena Hrgović i Nino Vela pozvali su ravnatelje i djelatnike školskih i odgojno-obrazovnih ustanova na području grada Splita da pripreme urede i očiste svoja pročelja i okoliše.


Kako ističe zamjenice Hrgović, cilj akcije je urediti vrtiće i škole kako bi djeci boravak bio što ugodniji i sigurniji. Također, napominje zamjenica splitskog gradonačelnika, ukoliko se tijekom čišćenja ukaže potreba, na raspolaganju su i gradske komunalne tvrtke, te predstavnici kotara i mjesnih odbora.

– Pred nama je nova školska i pedagoška godina, te je nakana Grada Splita urediti zgrade škola i vrtića, kao i njihov okoliš! To je i razlog zašto smo početkom ovoga tjedna pozvali ravnatelje odgojno-obrazovnih institucija da pripreme zgrade škola i vrtića, urede okoliš, osvježe pročelja itd. Ta akcija u prvom je redu usmjerena na kolektiv škola i vrtića, a podršku će im dati i tajnici i vijećnici kotara i mjesnih odbora, te komunalna služba grada, kao i gradska komunalna poduzeća tamo gdje je potrebno. Cilj je zajedničkim snagama urediti zgrade i dvorišta za prijem djece i još jednu uspješnu godinu – poručuje zamjenica Hrgović.

Akcija čišćenja i uređenja podrazumijeva košnju trave, rezanje granja, sakupljanje smeća, te uklanjanje grafita sa pročelja zgrada i ogradnih zidova. Akcija treba biti okončana do kraja ovog tjedna.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0