AJ CHA FESTIVAL Posebne ulaznice za članove Hajduka

Poznato je da je Dino Dvornik bio strastveni navijač Hajduka, zaljubljen u klub i svoj Split

Za veliku završnicu trodnevnog festivala Aj Cha u spomen na Dina Dvornika, koncert Splitske dice za Dinov rođendan na Starom hajdukovom igralištu 20.kolovoza, puštene su u prodaju posebne ulaznice po povoljnijoj cijeni za navijače Hajduka.


Staro Hajdukovo igralište odigralo je važnu ulogu u Dinovom životu stoga ne čudi da je upravo ta lokacija odabrana za veliki rođendanski koncert. Dino je prije glazbene karijere igrao baseball u klubu Nada SSM upravo na tom igralištu i bio izrazito ponosan na svoja postignuća u tom sportu. Međutim, život i glazbena karijera odveli su ga u drugom smjeru. Poznato je i to da je bio strastveni navijač Hajduka, zaljubljen u klub i svoj Split. Čak i kad se zbog karijere morao preseliti u Zagreb, ostao je vječni Hajdukovac u srcu.

Pjesma “Ništa kontra Splita” je svojevrsna neslužbena himna grada, koja i danas ori sa sjevera na svakoj utakmici Hajduka. Osim Dinove izvedbe, najpoznatija obrada je upravo ona u izvedbi Vinka Coce i Torcide!

– Pozivamo sve navijače Hajduka i članove Torcide da svojim dolaskom uveličaju rođendan našeg kralja, jedinog i neponovljivog Dina. „Special Edition“ karte se mogu kupiti na prodajnim mjestima ticketshop.hr u Splitu poput Tisak Media i Dancing Bear uz predočenje članske iskaznice Hajduka, po principu jedan broj članske iskaznice = jedna karta. – poručuju organizatori.

Više informacija o festivalu na web stranici AJ CHA festival.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0