ADVENT U PERIVOJU Ovoga tjedna nastupaju Bravo band, Trio gušt i DJ-evi, u kućicama se traži mjesto više

Velvet Christmas House i Imotska kućica u suradnji s Dalmacija Danas organiziraju nagradnu igru, a detalje možete pročitati na našem Facebooku


Proteklog vikenda krenula je prava splitska božićna bajka u sklopu restorana Perivoj. Već na otvaranju postalo je jasno da je upravo Perivoj jedno od najpopularnijih adventskih odredišta na širem splitskom području.


“Kućice” su smještene u atraktivnom prostoru koji se lani pokazao kao pun pogodak, a ove godine dodatno je porastao njihov broj.

Bravo band i Trio gušt

U novom tjednu Perivoj nudi atraktivne nastupe brojnih izvođača, a među njima valja istaknuti nastupe Bravo banda u srijedu 4. prosinca i Trija gušt u petak 6. prosinca.

Danas posjetitelje očekuje nastup DJ Jakira, u četvrtak atmosferu zagrijava DJ Peco. U subotu je tu DJ Sola, a u nedjelju u 11 sati počinje Dječja radionica uz Čarobne animatore te nastup Pink panther benda & DJ CiCe s početkom u 20:30.

Uz to, Velvet Christmas House i Imotska kućica u suradnji s Dalmacija Danas organiziraju nagradnu igru, a detalje možete pročitati na našem Facebooku!

U slučaju loših vremenskih prilika, prvenstveno jače kiše, planirani program se odgađa za neki drugi datum. Prema prognozi vremena, od ostatka tjedna, samo se u petak očekuje kiša.U nastavku pročitajte cijeli program Adventa u Perivoju:

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime