28. BOLSKO LITO Koncert poznatog slovenskog kantautora Zorana Predina

Njegovi su koncerti glazbena poslastica upravo zbog velikog glazbenog iskustva i dugogodišnje prisutnosti na glazbenoj sceni u cijeloj regiji

Poznati slovenski kantautor Zoran Predin nastupit će u Bolu, u četvrtak 10. kolovoza u bolskom Teatrinu “Dva ferala” u 22 sata.


Predin je poznato glazbeno ime kojeg publika poznaje još iz vremena grupe Lačni Franz. Danas nastupa samostalno, publika ga voli zbog provokativnosti, crnohumornih tekstova i autorske izvornosti. U svojoj bogatoj umjetničkoj karijeri objavio je 36 autorskih albuma , 3 zbirke poezije i knjigu anegdota “Druga žena u haremu”. Skladao je glazbu za filmove i kazalište, iskušao se u raznim glazbenim stilovima, od rocka do gypsy swinga, i nastupao po cijelom svijetu. Vlastite i poznate pjesme drugih autora Zoran Predin izvodi i pjeva uz gitaru.

Njegovi su koncerti glazbena poslastica upravo zbog velikog glazbenog iskustva i dugogodišnje prisutnosti na glazbenoj sceni u cijeloj regiji. Koncert Zorana Predina dio je gostujuće, vanjske produkcije, uvršten u program 28. Bolskog lita.

Ulaznica se može kupiti na ulazu u Teatrin po cijeni od 70 kuna.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0