Zvonimir Milić odlazi u vinkovačkog prvoligaša

Bivši kapetan druge momčadi Bijelih odlazi u Cibaliju

Nakon 12 godina u Hajduku, uz nekoliko posudbi, stoper Zvonimir Milić odlazi u Cibaliju. Milić je prošle godine bio kapetan druge momčadi Hajduka s kojom je izborio ulazak iz 3. HNL-jug u 2. HNL.


S obzirom na to da u drugim momčadima prvoligaša ne smije biti više od 5 igrača u zapisniku starijih od 21 godine, Milić nije nastupao za drugu momčad. Sredinom kolovoza išao je na probu u talijanskog drugoligaša Carpi, s kojim na kraju nije postigao dogovor.

Krajem prijelaznog roka interes je pokazala vinkovačka Cibalija s kojom je brzo postigao dogovor. Momčad Mladena Bartolovića trenutno je hit 1. HNL i u posljednja tri kola broji tri pobjede te se nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice.

Milić je tijekom karijere u Hajduku sudjelovao u osvajanju kadetskog i juniorskog prvenstva Hrvatske u istoj godini, a nakon potpisivanja profesionalnog ugovora bio je na posudbama u Junaku i Šibeniku te je bio kapetan druge momčadi prilikom osvajanja 3. HNL-jug. Nastupio je i dva puta za prvu momčad Bijelih, a skupio je nastupe i u svim omladinskim kategorijama reprezentacije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0