Zbog razbojništva priveden 29-godišnjak, u stanu mu pronašli teško ozlijeđenu djevojku!

Zbog pokušaja razbojništva u prostorijama šibenske Opće bolnice, ali i zbog ozljeda koje je u zasad nerazjašnjenim okolnostima zadobila mlađa ženska osoba u stanu pokraj bolnice, policija je blokirala uličicu Bože Peričića na Baldekinu i privela jednu osobu, doznaje ŠibenikIN

Naime, u 18,52 Šibenskoj policiji je stigla dojava da je u bolnici mlađa muška osoba pokušala razbojništvo i od 58-godišnje zaposlenice te zdravstvene ustanove pokušala oteti novac.


Postupajući prema opisu počinitelja, policija je ubrzo privela 29-godišnjaka kojeg su osumnjičili za to kazneno djelo te su ga zbog stanja u kojem se nalazio, odveli na pregled u bolnicu u kojoj je prethodno pokušao izvesti razbojništvo.

Nisu ga odveli zbog fizičkih ozljeda nego zbog psihičkog stanja u kojem se nalazio nakon uhićenja.

Tijekom postupanja, građani su policiji dojavili da u stanu nasuprot bolnice, u Ulici Bože Peričića gdje osumnjičeni 29-godišnjak živi s djevojkom, ima tragova krvi pa se policija uputila na tu adresu.

U stanu su pronašli djevojku koja je prema svemu sudeći bila teže ozlijeđena. I ona je prevezena u bolnicu, a o njezinim ozljedama u policiji su nam samo rekli da nije u životnoj opasnosti.

– Vidio sam tog momka popodne. Ponašao se čudno, nekako rastrojeno. Kasnije sam vidio kapljice krvi na ulici, a onda je došla policija – izjavio je za ŠibenikIN jedan od susjeda koji živi u toj ulici.


I momak i djevojka, sada se nalaze u bolnici uz policijsko osiguranje.

Više informacija o ovom neobičnom slučaju bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja koje je još u tijeku.Ulica Bože Peričića u Šibeniku s obje je strane i dalje zatvorena policijskom trakom, a ekipa za očevid istražuje što se dogodilo. Kriminalisti u bijelim kombinezonima u stanu izuzimaju korisne tragove, a pred stanom je više policajaca u civilu

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0