Završno obraćanje Blaženka Bobana: Nastavit ću živjeti sa svojim narodom kao sto sam to činio i kao gradonačelnik Solina

"Zato vas pozivam da u nedjelju izađete na izbore, da iskoristite svoje pravo da odlučite o svojoj budućnosti i budućnosti naše djece. Pozivam vas da pritom cijenite djela, a ne samo obećanja" - poručio je Boban

Posljednjeg dana kampanje, kandidat HDZ-a za župana splitsko-dalmatinskog obašao je brojna mjesta u Zagori i uz obalu. U popodnevnim satima posjetio je Trogir, a završno druženje s građanima dogodilo se iza 18 sati u Splitu.


Prenosimo završno obraćanje Blaženka Bobana:

Dragi prijatelji,

u ovoj kampanji prošli smo našu županiju uzduž i poprijeko. Izašli smo pred svoj narod i predstavili svoj program. Saslušali smo vaše prijedloge, pohvale i kritike i na tome smo vam zahvalni. Ukoliko mi poklonite svoje povjerenje i budem vas župan ja ću i dalje biti s vama jer ja sam jedan od vas. Nastavit ću živjeti sa svojim narodom kao sto sam to činio i kao gradonačelnik Solina i kao saborski zastupnik.

Od Solina smo stvorili jedno od najugodnijih mjesta za život i to želimo ponoviti i u cijeloj našoj županiji. Želimo, kao i u Solinu, brinuti za mlade jer ta je briga preduvjet za sve oblike razvoja i za bolji život svih nas. Zato vas pozivam da u nedjelju izađete na izbore, da iskoristite svoje pravo da odlučite o svojoj budućnosti i budućnosti naše djece. Pozivam vas da pritom cijenite djela, a ne samo obećanja. Ja vam se sa svojim konkretnim i realnim programom preporučujem, a neka moja djela govore za mene.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0