Završni HDZ-ov skup u Imotskom: “Kemijska olovka je oruđe kojim ćete u nedjelju ucrtati budućnost svoga grada”

U svom govoru kandidat za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić istaknuo je kako će, ako bude izabran za gradonačelnika, vlastima u Zagrebu stalno predlagati konkretne projekte za razvoj grada kojega želi voditi

Završnim skupom u punoj dvorani Gradakoga kina u Imotskom, lokalni HDZ je, uoči izborne šutnje, zaključio svoju kampanju. U svom govoru kandidat za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić istaknuo je kako će, ako bude izabran za gradonačelnika, vlastima u Zagrebu stalno predlagati konkretne projekte za razvoj grada kojega želi voditi.


– Milane, budi siguran da ću stalno zvati i tebe i sve u Vladi i županiji – istaknuo je Budalić, obraćajući se ministru zdravstva dr. Milanu Kujundžiću. Na kraju govora pozvao je birače da svoj glas daju upravo HDZ-u.
– Glasački listić moćno je sredstvo, a kemijska olovka oruđe kojim ćete u nedjelju ucrtati budućnost svoga grada – poručio je, kazavši da će njegov mandat obilježiti uključivost i želja za ispunjenjem dobrih ideja, ma od koga dolazile.

Ministar zdravstva dr. Milan Kujundžić prisutne je pozvao da svoj glas daju onome kome vjeruju i za koga su sigurni da njihov glas neće iskoristi u neke druge svrhe. Dodao je da na svakoj sjednici Vlade pita kad će brza cesta od Zagvozda do Imotskoga.

– U šali im kažem da smo mi Imoćani jako strpljivi, ali ako ne ide drugačije, na šake ćemo to riješiti – dodao je Kujundžić. Zaključio je kako nijedan kraj u Hrvatskoj nije dao za medicinu poput Imotskoga te da su za bolnicu u Zagvozdu već osigurana financijska i tehnička rješenja.

Kandidat za dožupana Ante Šošić također je u svom obraćanju izrazio zadovoljstvo pripremljenim i realiziranim projektima, a Budaliću je kazao kako će Splitsko-dalmatinska županija riješiti Grad jedne brige. “Više će sredstva ostati u gradskoj blagajni, jer će županija osigurati novac za udžbenike”.

Kandidat za Splitsko-dalmatinskoga župana Blaženko Boban stigao je u Imotski unatoč izbornim obavezama u Solinu i Splitu.
– Iznimno je važno da i u Imotskom, ali i u županiji, već u prvom krugu pokažemo snagu HDZ-a. Pozivam vas da svoj glas sate Ivanu Budaliću i da pokažete snagu imotskoga srca i da podržite onoga koji se odlučio staviti na raspolaganje vama i čitavoj Imotskoj krajini – kazao je Boban.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0