ZAVRŠNA ANKETA Kerum (HGS) vs. Krstulović Opara (HDZ): Tko će pobijediti u nedjelju u Splitu?

Hoće li se današnji incident odraziti na izlaznost birača u nedjelju i u konačnici na rezultate izbora, tek ćemo vidjeti. Mi vas pitamo - za koga ćete glasovati u drugom krugu izbora u Splitu?

Bliži se drugi krug lokalnih izbora. Politička atmosfera u gradu pod Marjanom u srijedu se jako užarila nakon posljednjeg sučeljavanja kandidata HGS-a Željka Keruma i HDZ-a Andre Krstulovića Opare. Sučeljavanje je prekinuto nakon teških riječi koje je Kerum uputio Krstuloviću Opari.


Nakon incidenta javnosti se prvo obratio HDZ-ov kandidat:

Salve gnjusnih, odvratnih uvreda i prijetnji koje je uputio na moj račun ispod su svake razine ljudske komunikacije da bih ih ponavljao. To nije bilo sučeljavanje argumentima i rasprava o programu, to je bilo ludilo jednog poraženog čovjeka koji se sa svojim neuspjesima očito ne zna nositi. Izađite u nedjelju na izbore i Vi se suprotstavite ovakvom divljanju i izaberimo čestiti, tolerantni i pristojni Split.” – dio je priopćenja Krstulovića Opare.

Stigao je potom i komentar HGS-ovog kandidata:

Dragi prijatelji, ja stojim iza onoga što sam govorio na sučeljavanju, a to što je netko neovlašteno i protuzakonito snimao našu međusobnu prepirku i ono što sam rekao u četiri oka, a zatim to još i objavio i pustio u javni prostor – to uistinu nije moja odgovornost.
Ja to u javnom prostoru nikada nebi izrekao, a svaki dan sam imao priliku. Žao mi je što se to dogodilo. Bez obzira na to što za objavu nisam odgovoran, ispričavam se svima koji se zbog toga osjećaju povrijeđeni.

Hoće li se današnji incident odraziti na izlaznost birača u nedjelju i u konačnici na rezultate izbora, tek ćemo vidjeti. Mi vas pitamo – za koga ćete glasovati u drugom krugu izbora u Splitu?


[interaction id=”592ee20680639da10ef5697b”]

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0