Zanosna Ana Sasso zablistala u novom spotu klape Rišpet

Klapa Rišpet u ovim vrućim ljetnim danima ima veoma gust koncertni raspored

Ljeto je idealno vrijeme za uživanje u suncu, moru i dalmatinskoj pjesmi. Rasplešite se stoga uz novu pjesmu klape Rišpet, u kojoj je zabljesnula Ana Sasso, legendarna splitska manekenka koju je proslavila reklama Pipi. Riječ je o veseloj dalmatinskoj pjesmi naziva “Šta mi ljube hoćeš kazat”, s kojom će splitska klapa nastupiti na Prokurativama na ovogodišnjem Splitskom festivalu.


Autorica stihova ove vesele ljetne pjesme je Luči Tukić, dok skladbu potpisuje osnivač klape Pero Kozomara, koji se ovog puta odlučio za brzu, veselu, plesnu pjesmu koju će klapa uvrstiti u svoj bogati repertoar.

– Nakon pet laganih festivalskih skladbi Rišpeta, ove godine sam se odlučio za veselu, brzu pismu pa da se svi malo rasplešemo na plažama ovog ljeta – rekao je autor klapskih hitova, Pero Kozomara.

“Šta mi ljube hoćeš kazat” još je jedan u nizu hitova klape Rišpet, koja je u izdanju diskografske kuće Hit Records objavila posljednji album naziva “Reći ćeš mi fala”, koji je postigao zavidnu prodaju te je još uvijek u top 30 najprodavanijih domaćih albuma. Klapa je osnovana 2011. godine, a iz godine u godinu bilježi sve veći uspjeh na hrvatskoj glazbenoj sceni. Uz atraktivnu Splićanku Anu Saso, spot za novu pjesmu zasigurno neće proći nezapaženo.

Klapa Rišpet u ovim vrućim ljetnim danima ima veoma gust koncertni raspored. Nastupaju po cijeloj jadranskoj obali, predvođeni legendarnim frontmenom Ivom Amulićem, a možete ih poslušati i pogledati 17.lipnja u Tivatu u Crnoj Gori, 23.lipnja u selu Košute u sastavu grada Trilja, 1.srpnja u Bakru, 8.srpnja u Splitu na Splitskom festivalu, 21.srpnja u Rabu, 22.srpnja u Rogoznici, 28.srpnja u Zatonu kod Nina, 29.srpnja u Podstrani, 3.kolovoza u Kali na otoku Ugljanu, 4.kolovoza u selu Pliskovica u Sloveniji, 5.kolovoza u Baškoj na otoku Krku, 11.kolovoza u Makarskoj, 15.kolovoza u Brtonigli, 18.kolovoza u Novoj Gradiškoj, 19.kolovoza u Malinskoj na otoku Krku, 29.kolovoza na Viru, 02.rujna u Crikvenici, a turneju će završiti 23.rujna u Vrsaru.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0