U utorak, 13. listopada 2020. godine od 10:30 do 12:30 sati u Makarskoj ispred Turistbiroa (Obala kralja Tomislava 2), MNK Novo Vrijeme Apfel će nastaviti s donatorskim projektom “Zajedno u Novo Vrijeme”.

– Netipični završetak prošle sezone, kao i početak nove, bez gledatelja na tribinama, potaknuo nas je da pokrenemo projekt koji će na jedan novi, izravni način povezati navijače i klub. S razlogom smo ponosni na broj gledatelja i na prepune tribine na kojima se uvijek traži mjesto više. Ponosni smo i što smo obiteljski klub, i što na našim tribinama znatan postotak čine navijačice i djeca. Svi ste Vi snažan vjetar u leđa igračima, Vi ste naš šesti igrač na terenu – govore iz Novog Vremena.

Još su dodali:

– Zato svakom od Vas nudimo mogućnost da kroz donatorski projekt „Zajedno u Novo Vrijeme”donacijom u iznosu od 200,00 kn podržite rad kluba, a klub će pokloniti:

  •  godišnju pretplatničku ulaznicu za domaće utakmice u sezoni 2020./21., (sukladno odlukama Stožera civilne zaštite)
  •  ime na donatorskom zidu koji će služiti kao pozadina na svim video prijenosima,

te će biti izložen u sportskoj dvorani

  • ime na virtualnom zidu na web stranici kluba.

Vjerujemo kako je ovaj projekt prilika da sve navijačice i navijači koji to žele povežu svoje ime uz MNK Novo Vrijeme Apfel – rekli su.* Uplatom donacije donator daje svoju suglasnost da Klub javno objavi njegovo/njeno ime na donatorskom zidu (fizički i virtualno).

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime