“WMAG 2019” Gala večer borilačkih velikana i Noć Anđela u Splitu

Osim promocije ovogodišnjih laureata, gala večera bit će upotpunjena sjajnom kulisom i produkcijom, a kao poseban gost iznenađenja očekuje se veliko i poznato holivudsko ime

U sklopu višednevnog borilačkog događaja pod nazivom “WMAG 2019”, u vremenu od 25. do 27.srpnja ove godine u gradu Splitu bit će održano sedmo izdanje Međunarodne Kuće slave borilačkih vještina (IHoF), veliki međunarodni borilački kamp te Jujitsu World Cup.
Već tradicionalno, grad Split je domaćin ovog prestižnog borilačkog događaja koji je u organizaciji JJK Uragan kroz godine postao prepoznatljiv sportsko-društveni brand koji se ističe ne samo sportskim rezultatima već i velikim organizacijskim i donatorskim projektima.
Ove godine će se tako u splitskom kultnom Perivoju održati velika priredba odnosno sedmo izdanje IHoF 2019 u sklopu koje će biti i Noć Anđela, donatorska večera za djecu s najtežim poteškoćama u razvoju – za splitsku udrugu Anđeli.


Pored svjetski poznatih velikana borilačkih sportova poput promotora i laureata Petera Aertsa i Semmyja Schilta, biti će i niz drugih velikih boraca i trenera iz različitih stilova iz cijeloga svijeta pa će tako za svoje osobite sportske rezultate biti nagrađeni Hrvati Ana Znaor Milohnić (kickboxing) i Antonio Plazibat (osvajač K1 u Japanu), Ken Lee iz SAD-a kao otac i trener dvostrukih OFC prvaka (kćer Angela i sin Christian), hrvatski treneri i instruktori Zoran Šinković i Zvonko Tubić (ekipna nagrada za izvorni Cro Ryu Jujitsu stil), austrijski krav maga instruktor i vlasnik prestižne Akademije Harald Hirsch, odlični bosanski wushu borac i osvajač niza medalja Jasmin Nokto, izraelski instruktori i osnivači izraelske jujitse Ran Steinberg i Dennis Hanover, posthumno Petar Olujić, osnivač BBJ Black Dragon i jedna od pionira BJJ-a u Hrvatskoj i Splitu te Mladen Jokmanović, jedan od najboljih crnogorskih BJJ boraca ikada i vlasnik niza svjetskih jujitsu i BJJ medalja i titula.

Osim promocije ovogodišnjih laureata, gala večera bit će upotpunjena sjajnom kulisom i produkcijom, nastupom niza domaćih i stranih izvođača a očekuje se nazočnost mnogih osoba iz javnog i društvenog života grada Splita i šire. Goste će zabavljati grupa Best, Helena Gudelj, Marina Fernandez i novozelandska klapa Samoana uz posebne goste iznenađenja.
Svakako je vrijedno pažnje spomenuti da se kao poseban gost iznenađenja očekuje veliko i poznato holivudsko ime.

O svim dosadašnjim organizacijama i svim velikanima i članovima Kuće slave koje je grad Split imao prilike ugostiti možete vidjeti na službenim stranicama http://www.hofsplit.com
Nastavak ove višednevne borilačke priredbe zaokružit će veliki borilački kamp i natjecanja u nekoliko borilačkih stilova (Genshinkan World Cup).

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime