“VRUĆA” VEČER NA GRADINI Dame su uistinu “izabrale” pravu zabavu u Solinu

Na Gradini se sinoć tražilo mjesto više

Sinoć je solinskom Gradinom odzvanjao gromki smijeh 500-tinjak (uglavnom) ženskih grla koje su gromkim pljeskom i ovacijama nagradile glumce Altteateatra iz Bosne i Hercegovine i njihovu izvedbu A. McCarter & S. Sinclair: ‘Dame biraju’.


Predstava je poznatim bosanskim humorom prikazala tematiku nezaposlenosti mladih ljudi i egzistencijalna pitanja suvremenog čovjeka i to na originalan način kada petorica mladića, pritisnuti problemom nezaposlenosti i besparice, rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći na nesvakidašnji način kao striperi u noćnom klubu.

Kroz priču od same ideje do njene realizacije, kroz niz duhovitih scena koje obiluju koreografskim sekvencama, vode nas izvrsnu mladi glumci i to redom: Emir Fejzlić, Adnan Goro, Enes Saljović, Sanjin Arnautović, Davor Sabo u glavnim ulogama i Dalibor Brkić i Nancy Abdel Sakhi u sporednim ulogama. U predstavi su uživale poznate splitske, solinske i kaštelanske dame koje su glumci u nekoliko navrata i aktivno uključili u predstavu (kao i autorica teksta).

Dva sata izvrsne zabave i smijeha u utorak navečer uslijedile su i u Trogiru u Kuli Kamerlengo, a kako je to sinoć izgledalo na Gradini, pogledajte u video prilogu:


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0