VODIMO VAS BESPLATNO NA SUSTIPAN Bajaga rasprodan, zadnje karte za TBF puštene u prodaju

Pravila i ove godine ostaju ista, tko stigne prvi njegova dekica i ujedno najbolja pozicija uz pozornicu,

Bliži se šesto izdanje glazbene manifestacije San Sustipanske noći. Ove godine koncerti se održavaju 11. i 12. srpnja. Prvu večer dvodnevne manifestacije nastupaju splitski genijalci – The Beat Fleet, a drugu večer legendarni Bajaga i Instruktori.


Dalmacija Danas vas vodi besplatno na oba događaja, a detalje možete pročitati ovdje.

Organizator je danas objavio da su karte za Bajagu i Instruktore – rasprodane! Još je malo ulaznica ostalo za koncert TBF-a, stoga požurite! Ulaznice za koncert TBF-a možete potražiti na: www.croatia-ticket.com/tbf

Omiljena manifestacija koja se održava podno stoljetnih borova kao poseban efekt ove godine ima puni mjesec, čija čarolija daje dodatnu dimenziju atmosferi ovog jedinstvenog prostora.

Frontmen legendarnog pop-rock sastava, uz čije pjesme su se zaljubljivale generacije, nije krio uzbuđenje uoči nastupa na mjestu o kojem je od kolega glazbenika čuo samo hvalospjeve.

– Drago mi je da prvi put sviramo na Sustipanu. Uvijek smo dobro prolazili kod publike u Splitu, ali ovaj put će repertoar biti malo drugačiji od redovnog. Upoznat sam s činjenicom da je na ‘Snu sustipanske noći’ opuštenija atmosfera nego na običnom koncertu, pa pripremamo odgovarajući repertoar s nešto više balada i s nekim pjesmama koje nismo dugo svirali u Splitu –poručio je Momčilo Bajagić Bajaga.


Pravila i ove godine ostaju ista, tko stigne prvi njegova dekica i ujedno najbolja pozicija uz pozornicu, dok će za pred i after party biti zadužen DJ Kid Va.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0