VODICE Od 8. do 12. kolovoza organizira se fotoradionica “Svijet u bojama”

Na fotoradionicu "Svijet u bojama" pozvani su svi ljubitelji fotografije, a namijenjena je mladima i odraslima.

Od 08. do 12. kolovoza u Vodicama će se održati fotoradionica “Svijet u bojama” pod stručnim vodstvom diplomirane novinarke – fotoreporterke Sanje Grgić Ćurić.


Nakon višegodišnjih radionica u Zagrebu, osnivanjem Foto Hrvatske 2016. god. i velikom turnejom od oko 40 radionica širom Hrvatske i u susjednoj Bosni i Hercegovini – projektom koji je svojima opsegom i realizacijom jedinstven i dosad neviđen u Hrvatskoj, svrha fotoradionica zasjala je u punom svjetlu.

Usporiti korak, uočiti ljepotu oko nas, istaknuti ljepotu svakog pojedinog kraja Svijeta u kojem se radionica događa, te pod stručnim vodstvom voditeljice fotografski ovjekovječiti trenutak i ljepotu cilj je i svrha ovih radionica.
Povezujemo mlade i odrasle, obitelji, članove lokalnih zajednica i kroz foto druženja kreiramo određen broj kvalitetnih fotografija koje se kao kruna radionice izlože na završnoj svečanoj izložbi najboljih radova koja je sastavni dio radionica i koja je mnogim polaznicima često i prva izložba u životu. Pridružite nam se na našem putu otkrivanja ljepote u svakom od nas i svijetu koji nas okružuje!

Na fotoradionicu “Svijet u bojama” pozvani su svi ljubitelji fotografije, a namijenjena je mladima i odraslima. Sa učenjem i traganjem za novim motivima počinje se 08.08. u 18:00 sati ispred Gradske vijećnice, a radionica završava izložbom najboljih radova 12.08. Voditeljica radionice je dipl. novinarka Sanja Grgić Ćurić, a prijave su obavezne na mobitel: 091 574 2343

Organizatori su Foto Hrvatska i Turistička zajednica grada Vodica


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0