Više od tisuću Čapljinaca okupilo se u četvrtak navečer na Trgu kralja Tomislava u Čapljini, kako bi odali počast svom sugrađaninu, generalu Slobodanu Praljku, koji je jučer preminuo u Haagu, piše Bljesak.info.

Čapljinci su se okupili ispred zgrade općine, gdje je zapaljeno više od 1.000 svijeća, a okupljeni su izrazili i nezadovoljstvo presudom haškoj šestorci.

– Neću vam se zahvaljivati što ste došli u ovako velikom broju, ni što ste se odazvali pozivu da dođete na ovaj skup, jer evidentno je da vam poziv nije trebao, odnosno da vam je poziv došao iz vaših srca. Čapljina još jednom pokazuje što je! To smo mi, koji smo večeras ovdje, trenutak je da evo najprije sami sa sobom raščistimo neke stvari, a onda da večeras na tih, miran i dostojanstven, ali prije svega ponosan način odamo počast svim haškim uznicima, svim drugim uznicima, na poseban način našem generalu i sugrađaninu, čovjeku koji je stajao ispred svih nas, generalu Praljku. – rekao je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Više pročitajte OVDJE.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0