ViK: I dalje su moguća zamućenja vode zbog završne faze sanacije kvara

ViK poziva potrošače da ukoliko primjete zamućenje vode da prije upotrebe vode za piće puste prvi mlaz da oteče

Tijekom jučerašnjeg dana puknuće vodoopskrbne cijevi u Hercegovačkoj ulici u Splitu donijelo je brojne probleme stanovnicima toga područja. Veći dio problema otklonjen je još u četvrtak, no Vodovod i kanalizacija danas je građanima uputio novo prioćenje:


– Djelatnici Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Split privode sanaciju kvara kraju te su sada u fazi balansiranja sustava tj. zatvaranja alternativnih pravaca i vraćanja u regularni režim rada vodoopskrbnog sustava.

Cjevovod na kojem su izvršeni radovi je ispran, no unatoč tome za očekivati je da će doći do prolaznog zamućenja vode u pojedinim djelovima vodoopskrbog sustava i to osobito u: Dubrovačkoj ullici, Tršćanskoj ulici kao i u drugim ulicama koje gravitiraju tom području.

Stoga, ovim putem molimo potrošače da ukoliko primjete zamućenje vode da prije upotrebe vode za piće puste prvi mlaz da oteče.

Djelatnici laboratorija za pitke vode trgovačkog društva Vodovod i kanalizacija d.o.o Split su na terenu, uzimat će uzorke vode i analizirati ih, te isti stoje na raspolaganju potrošačima za sva pitanja na brojevima: 099 / 3137708, 098 / 9804523, 091 / 2655564, kao i na broju dežurne službe: 021/ 383-816 – ističu u ViK-u.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0