“Vesela” biševska noć: Pijan sletio s ceste i srećom izbjegao pad u more, dvoje ozlijeđenih

Vozač i suvozač su lakše ozlijeđeni, ali su radi daljnjih pretraga poslani u KBC Split

Fotografije prometne nesreće s Biševa poslali su nam čitatelji koji su se tijekom četvrtka zatekli na ovom otoku.


– Automobil se kretao uzbrdo, a onda je sletio s ceste. I tijekom dana stoji na istom mjestu, ovdje “van civilizacije” tko zna kada će ga pokupiti. Vidljivo je da je automobil bio pun alkohola. Nadam se da su putnici dobro – kazao nam je čitatelj

Za službene informacije nazvali smo splitsku policiju, a detalje nam je otkrila glasnogovornica Antonela Lolić:

– Prometna nesreća se dogodila u Mezoportu u 22 sata i 30 minuta. U prometnoj nesreći ozlijeđene su dvije osobe; vozač i suvozač. 29-godišnji vozač nije prilagodio brzinu vozila osobinama i stanju ceste. Kako se nije pravovremeno zaustavio, izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s kolnika. Pao je na stijene ispod ceste, u blizini mora, pri tom se prevrćući.

Lolić nam je otkrila da će protiv vozača biti podnesen prekršajni nalog zbog neprilagođivanja brzine uvjetima i stanju ceste, ali i činjenice da mu je policija utvrdila koncentraciju alkohola u krvi.

Inače, vozač i suvozač, prema prvim informacijama, imaju lakše ozlijede. Nakon prometne nesreće pregledani su na otoku Visu, ali su nakon toga upućeni na daljnje pretrage u KBC Split.


S obzirom na to da je najveći broj automobila na Biševu neregistriran, pitali smo je li prevrnuto vozilo bilo registrirano.

– Automobil je uredno registriran. Vozač i suvozač su hrvatski državljani koji ne žive na Biševu – odgovorila nam je Lolić i dodala da svako vozilo koje sudjeluje u prometu mora imati osiguranje, inače se radi o kršenju zakona.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0