Veliki koncert pod zvijezdama: Nakon dugih šest godina, klapa Cambi ponovno u Zagrebu

Klapa Cambi će u Zagrebu ugostiti Zoricu Kondžu i zagrebačke klape Gradec i Stine

Prošlo je dugih šest godina od kada su stanovnici Zagreba imali priliku pjevati najljepše klapske pjesme uz klapu Cambi, a sljedeći tjedan, 14. lipnja Zagrebom će odzvanjati pjesme poput “Ispod sunca zlatnoga”, “Zapuvala je bura”,”Još te uvik volin”, “Vilo moja”, “More, more”, “Zar je voljeti grijeh”, “Ima jedan svijet”, “Konobo moja”, “Cvijet čežnje”, “Projdi vilo” te mnoge druge bezvremenske, popularne i tradicionalne pjesme koje „diraju dušu“ i pomiču svjetove.


Klapa Cambi iz Splita jedno je od najpoznatijih imena u svijetu klapske glazbe. Njihov dugogodišnji kvalitetni rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu, brojne osvojene nagrade te nedavni rasprodani koncerti na Gripama, Tvrđavi sv. Mihovila, te u Opatiji najbolje govore o zavidnoj razini klapske izvedbe i odličnom prijemu kod publike.

Klapa Cambi će u Zagrebu ugostiti Zoricu Kondžu i zagrebačke klape Gradec i Stine.

Zorica Kondža jedna je od legendi hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak “The Voice”, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere.

– Svojom iznimnimo kvalitetom i šarmom klapa Cambi i Zorica Kondža priuštit će publici na Šalati koncert koji se pamti! – poručuju organizatori.

Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od 100 kuna za parter, 130 kuna za tribine te ograničen broj VIP ulaznica po cijeni od 250 kn.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0