VDP Kaštela uvodi nagradu po izboru portala Dalmacija Danas: Osvojite ulaznice za obje večeri!

Dalmacija Danas vodi vas besplatno na koncert Četiri tenora i na Kaštelanski đir

Druga večer VDP-a Kaštela, kao i proteklih godina, posvećena je klapama koje pjevaju pop.


Festival će po prvi put dodijeliti nagradu po izboru portala Dalmacija Danas. Pobjednika će ravnopravno odlučiti čitatelji portala svojim glasovanjem, ali i redakcija portala koja će kreirati vlastitu listu najboljih. Prosjek glasova čitatelja i članova redakcije odlučit će konačnog pobjednik. Neka klikanje počne!

Za svoje čitatelje pripremili smo i nagrade – ulaznice za obe večeri VDP-a. Podijelit ćemo dvije karte za koncert “Četiri tenora” (22. srpnja) i za “Kaštelanski đir” (23. srpnja). Detalje nagradne igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

U okviru ovogodišnje prve večeri održati će se veliki koncert Četiri tenora. Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić nastupiti će uz klavirsku pratnju maestra Jurice Karuze. Njihov repertoar i visoka razina pjevačkog umjeća obećava odličnu glazbenu večer. Biti će tu talijanskih kancona, domaćih standarda u bel canto maniri, ali i popularnih opernih arija.

Druga večer je kao i proteklih godina posvećena klapama koje pjevaju pop. Interes za ovu večer iz godine u godinu raste pa je uprava festivala odlučila povećati broj izvođača na dvadesetjednu klapu. Klape će pjevati uz festivalski orkestar a među njima će biti: Cambi, Šufit, Sveti Florijan, Štorija, Sebenico, Munita, Bunari, Kaše, Raguza, Subrenum, Trogirski kanti i mnogi drugi. Izvođače će se natjecati za bogati fond nagrada koji je ove godine proširen nagradama Radio Splita i portala Dalmacija danas. Festival će voditi Frano Ridjan i Mariola Milardović Perić.


Karte se mogu kupiti online putem Croatia Ticketsa, na recepciji hotela Baletna Škola (Kaštel Kambelovac) i u caffe baru Gajo (Kaštel Stari).Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0