VAŠE VIJESTI “Strahujemo da polomljena stakla gradskih prostora ne ozlijede našu djecu”

"Tamo se zbog blizine dječjeg igrališta i osnovne škole djeca često igraju, pa čak i dodiruju te staklene plohe. Strahujemo da staklo ne popusti i ozlijedi našu djecu"

Tijekom jutra na redakcijski e-mail (info@dalmacijadanas.hr) dobili smo fotografije uznemirenih roditelja iz Varoša. Naime, inače bezbrižnu igru njihove djece na dječjem igralištu ugrožava blizina polomljene staklene plohe na adresi Nazorova 22.


– Stakla su popucala, a amaterski su slijepljena smeđom trakom i s nešto silikona, ali vrlo loše sve to skupa izgleda. Tamo se zbog blizine dječjeg igrališta i osnovne škole djeca često igraju, pa čak i dodiruju te staklene plohe. Svaki put kad se naslone, staklo se miče. Strahujemo da ne popusti i ozlijedi našu djecu – kazuje nam roditelj čiji je identitet poznat našoj redakciji.

– Radi se o iznajmljenom gradskom prostoru. Koliko ja znam, to je skladište jednog kafića. Neka ljudi rade svoj posao, ali neka radi sigurnosti djece i prolaznike stave nova stakla jer ova sada su prava opasnost za sve – kaže nam drugi roditelj.

Nadamo se da će objava ovog teksta i fotografija ponukati odgovorne na akciju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0