VANDALIZAM KOD OMIŠA Divljaci uporno razbijaju i oštećuju crkvu. Svećenik ih prijavio policiji

[FOTO] "Vandalizam se stalno ponavlja", kaže nam svećenik


Crkvica Male Gospe u Zakučcu već nekoliko puta meta je vandala. U više navrata divljaci oštećuju crkvu, pokušavaju provaliti te razbijaju prozore i uništavaju vrata.


Našem portalu požalio se don Emanuel Petrov, župnik župe Svetog Petra Apostola Priko (Omiš), a kojoj pripada i crkvica Male Gospe u Zakučcu.

“U crkvi se nema što ukrasti. Divljaci su uporni”

– Ovaj put nisu uspjeli ući u crkvu, ali su ponovno oštetili vrata i prozore na hramu. Divljaci su napravili štetu, razbili su prozor. Ovo mi je nevjerojatno… U crkvi (ako je to motiv) se nema što ukrasti, ali oni su stalno uporni. Već po tko zna koji put se ovo događa – žali nam se don Emanuel.

Kazao nam je da svaki put slučaj prijavi policiji, ali unatoč tome – vandalizam se stalno ponavlja.

“Prijavio sam sve policiji”

– Nekoliko puta sam zvao policiju. Oni evidentiraju štetu, naprave zapisnik i to je sve. Jednostavno, ni oni tu ništa više ne mogu. Vandali nastavljaju provaljivati i samo je pitanje trenutka kada će opet – kazuje svećenik za Dalmacija Danas.

Kontaktirali smo djelatnike policije i oni su nam obećali u što kraćem roku dostaviti sve informacije koje su vezane za ova nedjela u Zakučcu. Njihov odgovor ćemo objaviti.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
4
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
7
Grrr
40
Molim?
5Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime