UOČI UTAKMICE S BRONDBYJEM Šverceri niču kao gljive poslije kiše!

Takvi "paraziti" spremni su čekati i do nekoliko sati u redu da kupe kartu koju će sutra prodavati po nekoliko puta višoj cijeni od propisane od ovlaštenog prodavača.

Dolaskom prve europske utakmice na Poljud, rađa se velika zainteresiranost za splitske Bile. Tako je nakon 6 sušnih utakmica od početka ove sezone, sutra prva utakmica na Poljudskoj ljepotici. Šest utakmica bez domaćeg stadiona i europska utakmica prouzrokovali su euforiju u kojoj je stadion rasprodan u 24 sata.


Ta rasprodaja urodila je i parazitima koji u ovakvim utakmicama vide priliku za zaradu. Naravno nikad nije suvišno spomenuti riječi jednog dečka velikog srca i navijača Hajduka, koji je kazao “Od Hajduka se ne uzima. Hajduku se daje!”. Međutim, postoje oni koji to uzimaju zdravo za gotovo i busaju se u prsa velikom ljubavlju prema klubu kojeg bi već sutra prodali prvom “gloveru”. Naime, radi se o švercerima koji se na ovakvim utakmicama nakote k’o gljive poslije kiše. Takvi paraziti spremni su čekati i do nekoliko sati u redu da kupe kartu koju će sutra prodavati po nekoliko puta višoj cijeni od propisane. Suvišno je spominjati da se radi o nelegalnim radnjama u kojima će policija imati posla, a svi oni koji su ostali bez karte imaju načina to izbjeći i ne dati povoda švercerima.

Tako smo od naših čitatelja zaprimili i nekoliko poruka i screenshotova u kojima su nam pokazali kako pojedinci žele zaraditi na sutrašnjoj utakmici. Karte prodaju i po 500 kuna, pa se tako nadaju lakoj zaradi.

Koraci da ne ostanete i na idućoj velikoj utakmici bez karte su vrlo jednostavni. Učlanite se u Hajduk! Za 100 kuna godišnje ili 0.27 lipa dnevno ostvarujete razne pogodnosti, pa tako i mogućnost da u ugodnoj atmosferi svoga doma, bez čekanja u gužvi, kupite karte putem interneta i to sve u par minuta. Dakle, već sutra, ako već niste, posjetite Odjel za članstvo, najbliži DPH-a ili jednostavno putem interneta postanite član i spriječite nezakonito pribavljanje koristi na imenu Hajduka.

Također, ukoliko primjetite oglase za preprodaju karata budite slobodni kontaktirati policiju


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0