U subotu počinje “Romantika u Saloni”: Organizatori osigurali besplatan prijevoz s Rive

Za sve posjetitelje organiziran je i besplatan razgled Salone

Ovu subotu, 8.srpnja s početkom u 21 sat, se u prostoru amfiteatra arheološkog lokaliteta Salona održava “Večer gladijatora i antičkog teatra” u organizaciji TZ grada Solina.


Cilj ove manifestacije, koja će se održati u ljetnim mjesecima u tri različita termina je “oživljavanje” povijesti kroz kvalitetnu i autentičnu interpretaciju antičke baštine putem organizacije tematskih večeri kojima će na kreativan način biti prikazan život u Saloni u antičko doba.

– Ovom manifestacijom doprinosimo promidžbi antičke Salone i Solina, ali i unaprijeđenju kvalitete sadržaja u destinaciji, a time neposredno utječemo i na povećanje broja posjetitelja u destinaciji. Sa zadovoljstvom ističemo kako je spomenuta manifestacija dobitnik godišnje turističke nagrade “Simply the best 2013”, kristalne statue i zlatne povelje, koju su dodijelile UHPA i turistički časopis Way to Croatia u kategoriji Posebna priznanja za inventivnost i razvoj turističkih proizvoda, u okviru poslovno turističke burze PUT u Malinskoj na otoku Krku. – kažu organizatori.

Kao i svake godine, organizatori su za sve posjetitelje osigurali besplatan prijevoz autobusom s Rive u Splitu (ispred ureda Jadrolinije kraj turističke palače) do crkve sv.Anastazija u 19 sati. Povratak je predviđen ispred crkve sv.Anastazija u 22:30 sata.

Za sve posjetitelje organiziran je i besplatan razgled Salone s polaskom s Manastirina u 19:30 sati.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0