TUŽNA VIJEST Iznenada preminula ravnateljica Srednje škole Brač Slavica Pavišić

Ovo je veliki gubitak za školsku ustanovu, ali i odgojno-obrazovne radnike na otoku koji su s njom radili

Tužna vijest stiže nam s Brača. U nedjelju, 8. ožujka u 45. godini života iznenada je preminula ravnateljica Srednje škole Brač u Supetru, profesorica Slavica Pavišić.


Slavica Pavišić bila je ravnateljica te škole od 1. rujna 2019. godine, nakon 19 godina njezina pedagoškog rada. Radila je u nekoliko škola na Braču na radnom mjestu učitelja i nastavnika fizike. Bila je tako zaposlenik Srednje škole “Bol” u Bolu, Osnovne škole Vladimira Nazora u Postirima i Srednje škole Brač u Supetru.

Prerana smrt prof. Pavišić veliki je gubitak za školu u Supetru, u kojoj je bila pedagoški i stručni rukovoditelj, njezine djelatnike i učenike, ali i za odgojno-obrazovne radnike na otoku Braču, posebno u ustanovama gdje je radila i ostavila svoj pečat. Kako doznaje portal Brač danas, zbog smrti ravnateljice Pavišić i sutra će u toj školi biti skraćena nastava, i to do 12 sati.

Posljednji ispraćaj ravnateljice Pavišić bit će u utorak, 10.ožujka u 15:30 sati na mjesnom groblju u Nerežišćima.

Zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko uputila izraze sućuti Srednjoj školi Brač u Supetru zbog iznenadne smrti ravnateljice Slavice Pavišić

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko uputila je danas, 9. ožujka, izraze sućuti Srednjoj školi Brač u Supetru u povodu smrti ravnateljice škole prof. Slavice Pavišić.— Primite izraze mojega dubokoga suosjećanja povodom iznenadnoga odlaska Vaše ravnateljice Slavice Pavišić – stoji u poruci sućuti europarlamentarke Zovko.

Zastupnica u EU parlamentu Zovko pohodila je nedavno tu bračku školu i susrela se s nastavnicima i učenicima u sklopu projekta Škola ambasador EU parlamenta. Zastupnica je tom prilikom podijelila uvjerenje Škole ambasadora učenicima koji su u protekloj godini sudjelovali u tom projektu. Riječ je o devetero maturanata koji su bili aktivni u školskom projektu zajedno s voditeljicom projekta nastavnicom Margaretom Sargo. Činu dodjele povelja nazočila je tada i ravnateljica Škole prof. Pavišić, zahvalivši pri tom zastupnici Zovko što je posjetila njihovu školu i uručila vrijedno priznanje maturantima.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime