TRENING NAKON IZBORA “Surađivat ćemo u Gradskom vijeću sa svima kojima je do stabilnosti”

Napravio je rutu s biciklom preko Zvončaca

Andro Krstulović Opara, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita, jutro nakon izbora iskoristio je za vožnju bicikle. Napravio je rutu preko Zvončaca, a nakon treninga družio se s građanima na Rivi.


Još jutros na svojoj Facebook stranici poslao je poruku zahvale svim biračima.
– Drage moje Splićanke i Splićani, fala van lipa na ukazanom povjerenju!

Iznimno mi je drago da ste svima pokazali da ni ogromne količine novca potrošene od strane pojedinih kandidata ni negativna kampanja nisu uspjeli utišati našu poruku promjene. Pobrinut ću se da ta poruka uvik ostane jasna i glasna jer svi mi zaslužujemo Split koji će služiti svim svojim građanima i u kojem će našoj dici i nama biti lipo, kako i priliči našem velikom gradu.

Fala lipa od srca! – napisao je Krstulović Opara.

– Pred nama su izbori u Splitu, izbori za gradonačelnika. Nije svejedno tko će voditi grad iz kojega se posljednja dva mandata iselilo 20.000 ljudi, kojemu je proračun smanjen za 30 posto. Stanje je i sada teško jer nije niti prihvaćen proračun! HDZ će u Gradskom vijeću surađivati sa svima onim kojima je stalo do promjene dosadašnje politike i stabilnosti. Isključujem mogućnost bilo kakve političke trgovine, toga smo se u našem gradu nagledali! Split je u fokusu moga interesa, a vrijeme je da Splitu konačno podarimo stabilnu vlast koja će raditi za svoje građane – kazao je Andro Krstulović Opara.

O tome je li kontaktirao čelnike splitskih stranaka da mu daju podršku rekao je:


– Poziva s moje strane nije bilo. Međutim, zvalo me je nekoliko ljudi iz drugih stranaka. Jedan od njih je rekao “Andro, učini sve što možeš jer moramo dokinuti ovaj primitivizam i ovo što se valja pred građanima Splita”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/andro.krstulovic.opara/photos/a.1145493218841868.1073741828.1145377152186808/1433737023350818/?type=3&theater” bottom=”30″]



Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0