Tisno: Zbog Facebook komentara o biskupu Košiću, policija uhitila 70-godišnjeg branitelja!

Prijavio ga je biskup Vlado Košić

Zbog neprimjerenog komentara o sisačkom biskupu Vladi Košiću, objavljenom na Facebooku, danas je u Tisnom uhićen 70-godišnji Ilija Komšić, potvrdili su u šibenskoj policiji ne navodeći identitet privedene osobe, javlja ŠibenikIN.


Oni su postupali po prijavi Policijske postaje Sisak da se na šibenskom području vjerojatno nalazi osoba koja je na internetu neprimjereno pisala o biskupu, a nakon što je osoba locirana, priveli su je i predali sisačkoj policiji, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske..

Supruga uhićenoga, Slavica Komšić, rekla je za ŠibenikIN da je šokirana i vrlo zabrinuta jer joj je muž jako bolestan te da nema kod sebe tablete koje mora svakodnevno piti.

-Otišao je po kruh i vratio se poslije par minuta s krim policijom. Ušli su nam u stan i bez da su nam htjeli reći zašto su ovdje, uzeli su računalo i njegov mobitel. U jednom trenutku rekli su da bi se lako moglo dogoditi da će suprug morati u Sisak, a kad smo pitali zašto tamo, rekli su da je biskup Košić protiv njega podnio prijavu – rekla je supruga privedenoga.

Ona kaže da se Ilija prilično uzrujao nakon zadnjih javnih istupa sisačkog biskupa.

– Muž mi je vjernik, katolik, i kazao je da nije normalno da jedan biskup tako govori. Ilija ima visok šećer i tlak i pije dnevno šest ili sedam vrsta tableta. Jako ga je to uzrujalo. Ne znam što je napisao o biskupu, ali vjerujte mi, moj muž ne bi ni mrava zgazio. Priveli su ga kao zadnjeg kriminalca, a zašto? Pa ovako nije bilo ni u Jugoslaviji, tamo se barem znalo što se smije, a što ne reći – kazala je Slavica Komšić za ŠibenikIN..

Zabrinuta je zbog mogućnosti da se protiv tako starog i bolesnog čovjeka odredi istražni zatvor u Sisku.

– Moj suprug je hrvatski branitelj, zajedno sa sinom je branio ovu zemlju. Je li moguće da ga privode zbog biskupa – ogorčena je Tišnjanka.Kako doznaje ŠibenikIN, Ilija Komšić je član SDP-a.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0