“TIJELO KAO PJESMA” – Objavljen novi album Lidije Bačić

Novi album "Tijelo kao pjesma" Lidije Bačić Lille od danas je u prodaji. Na njemu se nalaze Lidijini brojni hitovi koje je u posljednje tri godine objavljivala

Novi album “Tijelo kao pjesma” Lidije Bačić od danas je u prodaji. Na njemu se nalaze Lidijini brojni hitovi koje je u posljednje tri godine objavljivala.


S Croatiom Records Lidija je počela surađivati 2014. godine kada potpisuje i ekskluzivni ugovor, a s pjesmom “Kaktus” obilježila je početak nove suradnje. Iako je pjesma vrlo brzo postala hit, nakon samo par mjeseci Lidija objavljuje novi singl “100% možda”. Razlog tome je malo drugačiji ritam, namijenjen prvenstveno klubovima čime je Lidija htjela iznenaditi svoju publiku, a spoj Borisa Đurđevića i Branimira Mihaljevića, koji su prvi put radili zajedno na jednoj pjesmi, pokazao se kao savršena kombinacija.

Da je inspiracija najjačim autorima Lidija je pokazala i narednih mjeseci kad objavljuje nove singlove “Sat otkucava” i “Prokleto dobro ljubiš”, koje je objavila na isti dan. Za svaku pjesmu Lidija je snimila spotove kojima je golicala maštu muškog dijela publike, ali uvijek s granicom ukusa i uvijek u službi promocije pjesme.

Na prošlogodišnjem CMC festivalu otpjevala je baladu “Od ljubavi pijana” koja je Lidiji jedna od najdražih u karijeri. Snažna pjesma nabijena emocijama, stvarni i proživljeni stihovi i Lidijin moćan vokal bili su pun pogodak, a pjesma jedna od najslušanijih pjesama s festivala. I naredni singlovi “Nezamjenjiva”, “Kompas” vrlo su brzo postali hitovi, a uz aktualne “Glupacho moja” koji će izvesti na 9. CMC festivalu u Vodicama te duet “Solo” s Lukom Basijem čine većinu pjesama na njenom novom studijskom albumu “Tijelo kao pjesma”.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0