U Toyoti zadarskih registracija život izgubila jedna osoba, još njih troje prebačeno u šibensku bolnicu

Zbog teške prometne nesreće koja se par minuta iza 15,30 sati dogodila na autocesti A1 kod čvora Pirovac, promet tom dionicom autoceste u ovom je trenutku u prekidu, doznajemo u šibenskoj policiji

Jedna osoba je smrtno stradala, a još su tri ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se par minuta iza 15,30 sati dogodila na autocesti A1 kod čvora Pirovac, a u kojem je prema informacija kojima raspolažemo sudjelovalo samo jedno vozilo i to Toyota zadarskih registracija, doznajemo u šibenskoj policiji.


Kako doznaje ŠibenikIN u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj smrtno stradala osoba preminula je na mjestu događaja, a ozlijeđeni su prebačeni u šibensku Opću bolnicu.

Ranije objavljeno:

Policija je dobila dojavu da je u nesreći na autocesti kod Pirovca sudjelovalo najmanje jedno vozilo u kojem je bilo četvero putnika te da jedna osoba ne daje znakove života, piše ŠibenikIN.

Kako doznaje ŠibenikIN, cesta je puna krhotina i dijelova vozila, a na mjesto događaja upućeni su vatrogasci i ekipe hitne pomoći.

Iz Hrvatskog autokluba (HAK) izvijestili su da se zbog prometne nesreće, na autocesti A1 na čvoru Pirovac (300. km) u smjeru Splita, vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.


 

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0