Tarapana u lovu na meka ženska srca

Nova pjesma "Ona spava" njihova je nova ljubavna poruka, ali i glazbena potraga za vlastitim djevojkama budući da su i dalje solo

Kao jedan od najatraktivnijih novijih domaćih bendova, Tarapana ne prestaje s osvajanjem djevojaka. Upravo su objavili video spot za novu pjesmu slatkih ljubavnih stihova “Ona spava” namijenjenu ženskim srcima.


– Dovoljno smo mladi da si možemo dopustiti da radimo isključivo ono što volimo. Svi zajedno smo se i okupili kao prijatelji i glazbenici, a sve što radimo, radimo sa srcem. Kad netko kaže da je Tarapana u lovu na meka ženska srca, ne može biti više u pravu. A i ime Tarapana smo dobro odabrali, volimo iza sebe na koncertima ostaviti pravu tarapanu, kaže pjevač grupe Frano Pehar.

Nakon sjajnog klupskog hita “Tebi u inat” s Nives Celzijus, koji ih je i vinuo u zvjezdanu orbitu, a potom dueta sa sexy Učiteljicama, te ljubavnom baladom za prvi ples mladenaca “Vidim te u bijelom” ovi zgodni momci pažljivim odabirom pjesama doista žele postati miljenici domaće ženske publike.

Nova pjesma “Ona spava” njihova je nova ljubavna poruka, ali i glazbena potraga za vlastitim djevojkama budući da su i dalje solo. Zato djevojke – nekoj sretnici dečko iz Tarapane može biti pravi osvojeni trofej.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0