“Svoju ideju primijeni, Split pokreni!”

Zanimljiv predavač, edukacije, timski rad, osmišljavanje ideja, organizacija i provedba volonterskih akcija - samo je dio onoga što te čeka na radionicama u Klubu mladih!

Nakon ciklusa tečajeva stranih jezika, Klub mladih Split nastavlja biti promjena kroz projekt pod nazivom “Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih” koji za cilj ima aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima, ali sada putem edukativnih radionica. Polaznici će imati priliku steći znanje i iskustvo u organizaciji i provedbi volonterskih akcija. U timu od 5 osoba moći će osmisliti volontersku akciju, organizirati ju i na koncu provesti.


Edukativni ciklus od 3 radionice pružit će široki spektar mogućnosti za razvijanje organizacijskih i komunikacijskih vještina. 1.radionica upoznat će vas s pojmom aktivnog građanstva, 2.će vas podučiti kako organizirati volontersku akciju, a 3.daje priliku da naučite očuvati održivost volonterskih akcija.

Kroz radionice će se poticati vrijednosti multikulturalnosti, društveno poduzetništvo i volontersko djelovanje te će se polaznici upoznati s primjerima dobrih praksi u provođenju lokalnih i nacionalnih volonterskih akcija koje su ostvarile uspjeh.

Radionice će se održati 10.travnja, 17.travnja i 24.travnja u terminu od 17:00 do 19:00 sati u prostorijama Kluba Mladih Split (Ruđera Boškovića 20/2).

Polaznici ciklusa saznat će što znači biti aktivan građanin, važost te uloge i kako biti promjena koju želimo vidit u Splitu 🙂
Želiš organizirati ili pak sudjelovati u volonterskoj akciji? Imaš ideju i spreman/a si za timski rad? Prijavi se na radionice Kluba mladih Split!

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem Google obrasca.


 

Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0