Ovih dana iz poslovnih razloga u Split je stigla Jen Selter, najpoznatiji fitness model na svijetu.

Kraljica belfija i  najveća fitness influencerica na svijetu, Jen Selter, 24-godišnja je Instagram senzacija koju na društvenim mrežama prati više od 24 milijuna followera te je ponosna vlasnica titule “najbolje stražnjice Instagrama”.

Po dolasku u Split, već je objavila fotografiju obučena u kockaste motive hrvatske nogometne reprezentacije. Objava je već skupila gotovo pola milijuna lajkova!

Nakon brojnih instagram objava u kojima pozdravlja svoje fanove u Hrvatskoj, regionalni lider u fitness industriji pozvao ju je da ih uživo upozna. Jen je izdvojila vrijeme za potpisivanje autograma, selfije s fanovima te odgovaranje na pitanja medija.

Američka Instagram ljepotica je na Inatagramu prikupila 12.2 milijuna obožavatelja i to prvenstveno zahvaljujući svojoj popularnoj stražnjici, a kaže kako je sve rezultat pravilne prehrane i napornog treniranja.


S Hvara je poslala poruku: “Obožavam Hrvatsku i ove nestvaro lijepe zalaske. Ove srijede ćemo se upoznati u Splitu, gdje vas očekujem mnoštvo. Uskoro više detalja” – napisala je Jen.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime