SPORTSKI ROĐENDANI SPARTA SPLIT Više od dječjeg rođendana: Sport, druženje i igre s trenerom

"Sportski rođendani Sparta Split" pružaju djeci više od obične proslave rođendana! Rođendani se odvijaju na Pujankama, na adresi Tijardovićeva 2. Kontakt osoba je Vanja koju možete dobiti na broj mobitela 091 / 515 20 72

Slavlje rođendana poseban je dan za svako dijete. Roditelji stoga nastoje organizirati što bolji i zabavniji program pa se u nedostatku vremena i prostora, sve češće odlučuju na proslavu i rođendaonici.


Jedna takva priprema posebne rođendane – sportske. Nije samo naglasak na sportsko – zabavnim igrama već i na tome da djeca ne provode vrijeme na spravama već u interakciji i druženju s vršnjacima. Niti u jednom trenu nije im dosadno jer je program posebno osmišljen prema željama slavljenika te dobi i broju uzvanika.

Igre osmišljavaju treneri s dugogodišnjim iskustvom rada u univerzalnoj sportskoj školi gdje djeca prolaze dvadesetak sportova. Na početku rođendana treneri se upoznaju sa slavljenikom i gostima nakon čega slijedi prvi niz igara. Kasnije dolaze pizza i sokove te drugi niz igara.

Djeci bude toliko zabavno da i zaborave na tortu. Torta pak predstavlja poseban doživljaj. Uz sliku po želji te svijeće i prskalice torta dolazi praćena rođendanskom pjesmom za slavljenika. Nisu ni roditelji zaboravljeni.

Oni imaju kutak za roditelje gdje na miru mogu popiti kavu ili sok te porazgovarati s drugim roditeljima. Sportska rođendaonica nova je u našem gradu, a sva djeca koja su u njoj proslavila rođendan prezadovoljna su i nadaju se da će dugo u gradu i ostati.


Sve ovo nude vam “Sportski rođendani Sparta Split“. Rođendani se odvijaju na Pujankama, na adresi Tijardovićeva 2. Kontakt osoba je Vanja koju možete dobiti na broj mobitela 091 / 515 20 72, a više o “Sportskim rođendanima Sparta Split” potražite na Facebook stranici.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0