Danas će se na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provoditi akcija u prometu, pod nazivom „Faktori rizika“.

Akcija će se provoditi od 16 do 20 sati, a bit će prvenstveno usmjerena na prekršaje koji su u najčešćoj vezi s nastankom teških prometnih nesreća, a to su nepropisna brzina, upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnih pojaseva u vozilima i kaciga na mopedima i motociklima, te korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.

Upozoravamo sve sudionike u prometu na obvezu poštivanja prometnih propisa, u cilju sigurnog sudjelovanja u prometu.

– Prilagodite brzinu stanju i uvjetima na kolnicima, ne sjedajte za volan ukoliko ste prethodno konzumirali alkohol ili druga opojna sredstva i za vrijeme upravljanja vozilom ne koristite mobitel i ne poduzimajte radnje koje bi Vam mogle odvući pažnju od upravljanja vozilom, već pažnju usmjerite na vožnju i prilike na cesti – poručili su iz PUSD.


2 KOMENTARI

  1. A kome ovi glumataju?!?! I dalje blesače voze sa mobitelima na ušima ,i dalje sviraju jad vozis koliko je ograničenje i dalje prolaze kroz crveno ,,,,,,a tebe neeeemaaaaa i ginu naravno svakodnevno.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime