SPLIT: Prišao s leđa državljanki Brazila, pa joj ukrao mobitel

Krađe, teške krađe i prometne nesreće u protekla 24 sata u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježena je jedna prijetnja, tri oštećenja tuđe stvari, tri teške krađe od kojih je jedna u pokušaju, pet krađa i požar na vozilu.


U odnosu na sigurnost cestovnog prometa tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno je dvanaest prometnih nesreća, od kojih osam s materijalnom štetom. Jedna osoba je teško, a tri su lakše ozlijeđene.

 

Policijski službenici Policijske postaje Omiš su dovršili kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom za kojeg se sumnja da je u vremenu od 1. veljače do 13. lipnja u mjestu Jesenice provalio u kuću u vlasništvu državljanke Sjedinjenih Američkih Država, iz koje je otuđio dvije umjetničke slike i posteljinu, ukupne vrijednosti 5000 kuna.

Otuđeni predmeti su pronađeni i biti će vraćeni vlasnici. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

Također, jučer oko 18.30 sati u ulici Botićevo Šetalište u Splitu, nepoznati počinitelj je prišao s leđa 53-godišnjoj državljanki Brazila, te joj iz ruke istrgnuo i otuđio mobitel. U tijeku su izvidi u cilju pronalaska počinitelja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0