Split: Kršćanski enigmatski časopis? Da, moguće je!

Posebnost ovog enigmatskog časopisa je i ta da je sva tematika kršćanskog karaktera te se na opušten i zabavan način približava povijest Crkve i kršćanstva

Grupa mladih entuzijasta iz Hrvatskog Nadzemlja još jednom nas je ugodno iznenadila, izbacivši prvi broj “nadzemaljskog” enigmatskog časopisa Nadzemaljac. Časopis je to koji su mladi iz Hrvatskog Nadzemlja pripremili u potpunosti sami, a sam projekt trajao je nekoliko mjeseci.


Da se trud isplatio, pokazalo se i na posljednjem susretu Nadzemljaša ove akademske godine (treća srijeda u lipnju u Nadbiskupijskom sjemeništu u Splitu), gdje se časopis premijerno mogao nabaviti. Unutar 52 stranice Nadzemaljca za svakoga se pronađe ponešto, od križaljki, skandija, sudokua pa do zanimljivosti, viceva, intervjua, psiho-testa… Časopis je i osobnijeg karaktera te se može pročitati ponešto o bivšim i trenutnim članovima Nadzemlja i o radu Splitsko-makarske nadbiskupije.

Posebnost ovog enigmatskog časopisa je i ta da je sva tematika kršćanskog karaktera te se na opušten i zabavan način približava povijest Crkve i kršćanstva.

Ako i vi želite tijekom ljetnih mjeseci negdje na plaži, u uredu ili pak u krevetu listati svoj primjerak časopisa, javit se mladima iz Hrvatskog Nadzemlja preko njihove facebook stranice ili e-mailom hrvatsko.nadzemlje@gmail.com.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0