Jednoj je Splićanki HEP poslao račun od tek jedne lipe. Ona ga je odlučila ignorirati.

Radi se o obračunu od 31. svibnja 2019. do 30.11. 2019. Nije kontaktirala HEP Elektru, nego je zvala novinare.

“A što mi oni mogu kazati. Ma ne bi im iz principa platila. Pa jesu li mogli famozni iznos od jedne lipe nadodati na sljedeću uplatnicu. Cijela ova priča sad mi je već pomalo smiješna. Pa koštala bi me samo provizija nekoliko kuna. Nisam načisto što napraviti. Još ću malo gledati u račun, i smijati se”, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Nenad Kurtović, savjetnik za energiju udruge Splitski potrošač kaže pak sljedeće:

“Nekima popuštaju svašta, velike iznosi i dugovi, a maloga čovjeka tlače zbog sitnarija.

HEP Elektri se neće ništa dogoditi da su prebacili ovu jednu lipu za sljedeći obračun, a gospođi stvaraju dodatne troškove”, kaže.
3 KOMENTARI

  1. Kvazinovinarka je predočila račun svoje babe, i napravila priču koje uopće nema. Očito nema pametnijeg posla pa izmišlja slučajeve. Da je prava novinarka onda bi se raspitala,a ne davala paušalne ocjene.

  2. Zašto pišete kvazi novinarka i ne vjerujete u ovu apsurdnost ? Sama sam isto tako u Zagrebu dobila uplatnicu od elektre na iznos od o,o1 kn,kao dug po konačnom obračunu s naznakom plativo odmah,a ovih dana isto tako građani Osijeka primaju uplatnice za čistoću. Možda vam to izgleda kao izmišljeni slučaj ,ali vjerujte nažalost nije.

Comments are closed.