SLAVLJE ARMADE Nakon prvenstva, Rijeka otela Dinamu i Kup!

Rijeka slavi duplu krunu! U finalu Kupa u Varaždinu pobijedila je Dinamo s 3:1 te nakon prvenstva otela i Kup zagrebačkom klubu.

Nogometaši Rijeke pobjednici su Kupa Hrvatske! Rijeka je u finalu odigranom u Varaždinu pobijedila Dinamo s 3:1 i tako trijumfalno zaključila najuspješniju sezonu u povijesti u kojoj je osvojila duplu krunu  – prvenstvo i Kup Hrvatske!


Sve propuštene prilike došle su na naplatu u 24. minuti. Rijeka je ponovo izvela brzu akciju, Andrijašević je u završnici proigrao Gavranovića koji je rutinski poentirao – 0:1.

Dinamo je izjednačio u 37. minuti. Vučemilović je dosudio prekršaj nakon starta Eleza na Soudaniju. Matel je ubacio, lopta se odbila do Olma koji je potegnuo iz prve – 1:1.

Rijeka je poluvrijeme otišla s 1:1 u utakmici u kojoj je u prvih 45 minuta bila bolji suparnik. Sve što su propustili u prvom dijelu, nadoknadili su na otvaranju drugog poluvremena. Mišić je izveo korner, Gavranović ostao sam na drugoj vratnici i drugim pogotkom na utakmici prometnuo se u junaka finala – 1:2.

Igrala se 72. minuta. Rijeka je nakon jedne brze kontre izborila korner. Mišić je ubacio, Gorgon spustio loptu, a Župarić sjajno reagirao – 1:3. Bila je to samo potvrda sjajne riječke partije u Varaždinu na putu prema duploj kruni i slavlje je moglo krenuti, piše nk-rijeka.hr .


 

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0