Sin bivšeg trenera i igrača Hajduka postao novi gradonačelnik Ploča

Znakovito, s vlasti je "srušio" brata bivšeg igrača Hajduka

Pločani od jučer imaju novog gradonačelnika. Nakon 8 godina vladavine HDZ-a i gradonačelnika Krešimira Vejića, novi gradonačelnik s 3.113 glasova ili 53,95 posto postao je SDP-ov Mišo Krstičević. Znakovito obojica imaju poveznicu s Hajdukom, Vejićev brat Hrvoje je bivši stoper Hajduka, dok je Krstičevićev otac Mišo bivši igrač, strijelac zadnjeg gola na Starom placu i bivši trener Hajduka.


Gradom je nakon pobjede prošao karusel, nakon velike zabave u prostorijama SDP gdje su došli čestitati i predstavnici HSS i Škanja predvođeni Vlahom i Nikom Orepićem.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/MisoKrsticevic.Gradonacelnik/videos/1557693104282891/” bottom=”30″]

Pobjednički govor Krstičevića možete pogledati u videozapisu.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/daniel.ostojic.94/videos/693134930897060/” bottom=”30″]

Krstičević je dan nakon objavio zahvalu svima na svom Facebook-u.


– Drage Pločanke i dragi Pločani,

veliko hvala svima koji su izašli na birališta i ukazali povjerenje meni i mom timu. Hvala i mojim suradnicima koji su uložili sebe u ovu kampanju i omogućili nam prekrasan osjećaj pobjede.Sad je raspoloženje svečarsko ali situacija je teška. Koliko je teška, znat ćemo nakon primopredaje vlasti.
Kako jamčim punu transparentnost u svakom segmentu svoga djelovanja, o svemu tome biti ćete pravovremeno informirani.
Dragi Pločani, izbori su iza nas, i već od sutra moj tim i mene očekuje veliki posao u rješavanju nagomilanih problema. U svemu tome trebat ću i vašu pomoć. Jer grad nije pojedinac, već tim. Bit ću gradonačelnik svih građana grada Ploča i pozivam sve da doprinesu u stvaranju našeg grada mjestom ugodnog življenja.

Čestitam i mom političkom suparniku, Krešimiru Vejiću na fer i korektnoj predizbornoj borbi. Nadam se da će biti dobra i konstruktivna oporba. Sve u cilju boljeg grada za sve nas.

Još jednom vam HVALA na ukazanom povjerenju, HVALA svim mojim suradnicima. Odradili smo veliki posao, djelovali kao pravi tim. A tek nas očekuju prave stvari!

Idemo ovaj grad učiniti boljim!
[fb_pe url=”https://www.facebook.com/MisoKrsticevic.Gradonacelnik/photos/a.1494960840556118.1073741828.1494399923945543/1557578800960988/?type=3&theater” bottom=”30″]

Protukandidat mu je čestitao na pobjedi

Krstičeviću je na pobjedi čestitao protukandidat Vejić i naglasio kako će njegov tim biti aktivna oporba novom gradonačelniku Ploča. Vejićevu čestitku prenosimo u cijelosti.

– Drage Pločanke i Pločani, Dragi prijatelji,
Na početku želim zahvaliti svim građanima koji su danas izašli na izbore. Vrhunac demokracije je kad narod svojom voljom izabere predstavnike koji će ih voditi u narednom četverogodišnjem periodu. Bila mi je čast biti Vas gradonačelnik proteklih 8 godina. To je dio mog poslovnog života na koji sam najviše ponosan, ne zbog službenog auta ili pločice gradonačelnik na mojim vratima- već zbog toga sto sam živio naš grad i njegove ljude 24 sata punih 8 godina. Uložio sam cijelog sebe, svoje znanje i energiju, da bi naš grad bio bolji, razvijeniji, drustvo demokratsko i tolerantno. I odlazim čista obraza i visoko uzdignuta čela, jer znam da sam u ova 2 mandata napravio dobro za naš grad, te izvukao najviše iz svih teških okolnosti i situacija, da bi se naše Ploče razvijale. Ne odlazim s gorčinom, već s osjećajem ponosa jer znam da sam 8. godina gradio naš grad, medjuljudske odnose, nisam prijetio niti sam ikad dozvoljavao prijetnje, nisam se bavio ideologijom i rušio sam podjele i zidove medju ljudima.

Imali smo za ove izbore dobar program i sjajan tim, Ivonu i Đina, za daljnji razvoj naših Ploča, koji građani nažalost nisu prepoznali. Čestitam g. Krstičeviću na pobjedi i želim mu svu sreću u vodjenju našeg grada. Zahvaljujem mojoj obitelji, timu ljudi koji je bio uz mene tijekom ovih 8 godina ali i tijekom ove cijele kandidature i kampanje te svim građanima koji su nam iskazali povjerenje i dali mi svoj glas u prvom krugu i danas. Odgovornost u politici ili bilo kojem poslu koji čovjek radi mora biti na prvom mjestu. Novoizabrana gradska vlast ima odgovornost pokrenuti razvoj Ploče sukladno njihovom izbornom programu i preobraziti ga gospodarski i razvojno u grad bolje budućnosti za našu djecu. Za to su dobili povjerenje građana i svako neispunjavanje tih obećanja išlo bi na štetu demokracije našeg grada. Moj tim i ja bit ćemo konstruktivna i aktivna oporba novom gradonačelniku i njegovom timu, te ćemo i dalje raditi -samo pozitivno. Svim građanima Ploča želim puno osobnog i poslovnog uspjeha u daljnjem životu. Vaš, Krešo – napisao je Vejić.

Naravno nije izostala i čestitka treće snage Ploča, Udruge Škanj, čiju je listu na ovim izborima u prvom krugu predvodio Niko Orepić, brat bivšeg ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića. Čestitku Škanja prenosimo u cijelosti.

– Zahvaljujemo se svim biračima koji su svojim glasom izabrali PROMJENE u Gradu Ploče. Znali smo da možete i morate izabrati bolje i kvalitetnije ljude koji će voditi naš grad. Čestitamo gospodinu Miši Krstičeviću na sjajnom rezultatu u drugom krugu izbora. Čeka nas sve skupa naporan posao! Živjeli!!

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0