TBF NA SUSTIPANU Mladen: “Možda noćas ovdje nastane koji život”

Iako su već odsvirali "Odjeb je lansiran"- pjesmu kojom tradicionalno završavaju svoje koncerte, San sustipanske noći još uvijek traje

00:00 Bend je zapjevao Fantastična, pa Splitsko stanje uma. Saša Antić se vratio na pozornicu uz pljesak publike.


– Bez da drkamo sa drugim bisom, tili smo vam još jednu pismu odsvirat. – rekli su i odsvirali “Nostalgičnu”.

Publika je s rukama u zraku otpjevala cijelu pjesmu s bendom.

– To je sve šta smo večeras priredili za vas. Nadam se da ste zadovoljni. – rekao je Mladen. Predstavio je sve članove benda i poželio svima laku noć.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/332300947191181/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

23:55 Mladen se osvrnuo i na nedavne kritike Vijeća gradskog kotara Meje.


– U 1700 godina koliko se groblja naslagalo jedno preko drugoga, pa život ide dalje. Možda koji život i nastane ovdje. Možda to shvate neki predsjednici kotara. – rekao je Mladen.

23:46 Mladen se zahvalio publici, nakon čega je počelo pozivanje na bis. “Hoćemo još!” – odjekuje Sustipanom.23:35 “Bolje da se okrenemo put Banovine i mašemo, nema nam pomoći”, rekao je Mladen dok su izvodili “Smak svita”.

Nakon “Smaka svita”, Mladen se prisjetio vremena “kad si moga doć na plažu i stavit šugoman, a da ti niko ništa ne sere”.

23:30 Koncert je pred ulaskom u treći sat. TBF očito ne misli uskoro završiti, iako Sustipanom odjekuje “Odjeb je lansiran” – pjesma kojom tradicionalno završavaju svoje koncerte. Na pjesmi “Genije” bendu se pridružio Frane Mihalj iz splitskog ska benda Justin’s Johnson.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/332289253859017/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

23:00 Moja mater te traži zasvirala je u 23 sata. Ovaj mega hit benda pjevao je cijeli Sustipan. Uslijedili su Moj prijatelj Krist, a zatim Veseljko. Atmosfera na vrhuncu

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/332281500526459/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

22:45 Publika je sve življa. Sve ih je više na nogama. Postupno nastaje gužva ispred same pozornice. Uslijedila je pjesma “Psihijatrija”

22:30 Nakon pjesme “Heroji”, publika je nagradila bend velikim pljeskom. Nakon toga su zasvirali “S mog prozora”, pjesmu posvećenu Splitu 3.

22:20 Nakon nekoliko pjesama, Saša Antić se zahvalio publici i mikrofon prepustio Nikoli Čelanu. Čelan je bio u originalnom sastavu TBF, a nakon što je napustio bend, njegovo mjesto je zauzeo Antić s kojim su Mladen Badovinac i Luka Barbić izdali hit album “Ping-pong” koji danas slavi 20 godina od izlaska.

21:40 članovi TBF-a su s pozornice pozdravili publiku, nakon čega su zasvirali svima dobro poznat hit ‘Ye’n, dva’.

Večeras je na splitskom Sustipanu, koncertom TBF-a otvorena jedna od najiščekivanijih ljetnih manifestacija u Splitu – “San sustipanske noći”.

Splitski hip- hoperi večeras imaju poseban razlog za slavlje, jer će ovim koncertom proslaviti dva deseteljeća od izdavanja njihova prvog i sada već kultnog albuma “Ping-pong (umjetnost zdravog đira)”

Na prepunom Sustipanu publika sjedi na dekicama, a organizatori u im podijelili i lepeze, kako bi se bar malo rashladili u ovoj vrućoj ljetnoj noći.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0