Samo dva dana nakon puštanja na slobodu, zbog napada na policajca opet završio u zatvoru

Sumnjiče ga da je u srijedu oko 14,30 sati, prvo verbalno, a onda i fizički napao pravosudnog policajca u vrijeme kada je taj policijski službenik Ministarstva pravosuđa obavljao svoju službenu dužnost

Policija tvrdi da ga je napao bez posebnog povoda te su ga do nastavka kaznenog postupka u tužiteljstvu, predali pritvorskom nadzorniku. Policijac nije ozlijeđen.


Kako doznaje ŠibenikIN, osumnjičeni 32-godišnjak u srijedu se zaputio u šibenski zatvor kako bi se požalio na postupke prema njemu dok je kao osumnjičenik boravio u istražnom zatvoru, tijekom istrage za kazneno djelo iznude.

Nakon više od mjesec dana istražnog zatvora, on je u ponedjeljak pušten da se brani sa slobode i u srijedu se pojavio na vratima šibenske kaznionice, gdje je tražio da porazgovara s upraviteljem zatvora ili drugom odgovornom osobom.

Tamo se zatekao i 33-godišnji pravosudni policajac čijim postupanjem tijekom boravka u istražnom zatvoru Šibenčanin nije bio zadovoljan. Obitelji se požalio da mu u ćeliji nisu dali spavati, da su po cijelu noć držali upaljeno svjetlo, da mu nisu htjeli dati lijekove za bolove u leđima te da su ga fizički napadali.

Tijekom tog susreta na zatvorskoj porti je zaiskrilo, krenula je svađa, a 33-godišnjak je pravosudnog policajca u jednom trenutku i odgurnuo i prema njemu zamahnuo nogom, bez da ga je pogodio, nakon čega je taj Šibenčanin opet lišen slobode, javlja ŠibenikIn.

To je barem verzija priče 33-godišnjaka.


Prema službenoj, policijskoj verziji, on je bez posebnog razloga fizički napao pravosudnog policajca.

Kako sada stvari stoje, velike su šanse da će Šibenčaninu opet biti određen istražni zatvor što znači da se vraća čuvarima čijim je tretmanom bio nezadovoljan, smatrajući da su svojim postupanjem prekoračili svoje ovlasti.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0