Ribafish “osvojio” Lopud pa Šipan: Oduševio ga doček mnogobrojne djece

Projekt RokOtok Ribafish je osmislio u spomen na pokojnog sina Roka s kojim je želio osvojiti sve otoke. Ideju nisu uspjeli ostvariti tijekom dječakova života, pa je Riba odlučio projekt završiti tijekom ovoga ljeta

Projekt “RokOtok” se nastavlja. Jučer je Domagoj Jakopović poznatiji kao Ribafish je bio oduševljen dočekom na Lopudu,a danas je otplivao 1500 metara do Šipana.


Stigao je oko 11 sati, a na odredištu su ga dočekala brojna djeca. S njima će provesti dan u zabavi i učenju.

“35 klinaca na dočeku na Lopudu, 3 plivača, udaljenost malo preko 1000 metara, vrijeme 19 minuta, viđena opako dobra dvoporcijaska orada, Mako odsutan.

Lopud izgleda tako divno starinski, kao Naše malo misto, nenagrđen divljom gradnjom, s najvišim palmama koje sam vidio od Kambođe i predivnim ljudima koji su nas najeli u Elaphisu i Mandraču (trebali smo i u Dubrovnik, ali sam ja zeznuo, najdublje isprike) te smjestili u apartmane Pavlović.

Kako mi je rame u komi, Beti je sredila profesionalnu masažu (hvala Ivane) pa sad u 9.00 krećemo na treću rutu od 1500 metara do Šipana. Ako vam se pliva, ima nas trojica krsnih za sada.
Uglavnom, osim što sam oduševljen otokom, totalno sam se pogubio kad sam se popodne vraćao na brod, a iz plićaka par klinaca viču “Ribafiiiish, fala tiiii!” Najež

Ivan je sjajno sakrio blago pa su klinci pola sata pretraživali perivoj (čestitke Mauru i njegovom rođaku Dživu i čuvarici zastave), hvala Kasandri i Mariji na diobi poklona i organizaciji te Lovri na manevriranju kao i Maji koja je bila glavna za Lopud. Ponovilo se…” – napisao je RibaFish.Cilj projekta je podići svijest o važnosti vremena koje roditelji, kroz sport i učenje provode s djecom te razvijati i poticati dječju radoznalost, interese i istraživački duh istovremeno učeći o kulturnoj baštini otoka koje posjećuju.

Avantura se nastavlja…Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime