Raznolikost post-uskršnjeg tjedna u Klubu mladih Split

Klub mladih Split kreće punom parom s edukativnim radionicama, ali i zabavom

Nakon kratkih, ali slatkih uskršnjih praznika, Klub mladih Split kreće punom parom s
edukativnim radionicama, ali i zabavom uz već tradicionalni Kvizazov!


U utorak, 3.4. s početkom u 18 sati je prva od sedam faza Radionice pokretanja vlastitog businessa na koj će se sudionici upoznati sa svim fazama koje ih očekuju na tom putu od odabir poslovne ideje i izrada poslovnog plana, istraživanja tržišta (kupci, konkurencija i marketing), izrade profila kupca, marketinga proračun, postavljanja cijena, mjerenja uspjeha pa sve do planiranja i razvoja.

Četvrtak, 5.4. je rezerviran je za čak tri radionice! Od 15 sati se kreće s tečajem crtanja u suradnji s Dorom Derado, slikarskom dizajnericom i magistrom povijesti umjetnosti na kojoj će polaznici imati priliku razviti svoje crtaće vještine kroz individualizirani rad i konzultacije s voditeljicom tečaja, ali i kroz grupne diskusije u sklopu kraćih predavanja.
Tečaj će se održavati dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 15 do 17 sati u prostorima
Kluba mladih Split sve do 15. svibnja, nakon čega će se postaviti izložba radova polaznika,
koja će trajati do lipnja 2018.

U 18 sati, Klub mladih Split u suradnji s Odredom izviđača primoraca “Posejdon”organizira
besplatnu edukaciju o pripremi i pisanju Erasmus+ KA1 projekata za članove udruga mladih i za mlade. Predavanje će voditi youth worker Igor Spetič s dugogodišnjim iskustvom u apliciranju i provedbi Erasmus+ projekata u prostorijama Kluba mladih Split.

Za kraj edukativnog dana pripremili su druženje na već tradicionalnom 5. izdanju
Kvizazova u caffe baru Academia u suradnji s udrugom Itheom s početkom u
19 sati. Ukoliko niste dovoljno hrabri da se okušate u preispitivanju općeg znanja, svakako možete doći i u ugodnoj atmosferi podržati sudionike i pripremiti se možda za neki od
sljedećih Kvizazova. Zabave sigurno neće manjkati!

Petak, 6.4., s početkom u 18 sati rezerviran je za besplatnu radionicu Osnove izrade nakita pod vodstvom Tatjane Martinić, dizajnerice uspješnog brenda nakita Beyla Jewelry.
Radionica je namijenjena početnicima, ne zahtijeva nikakvo predznanje, a tema prve
radionice su tehnike, alati i materijali za izradu narukvica, naušnica i ogrlica. Međutim,
prijava je obavezna, ali dobra vijest je da još niste zakasnili i stignete se prijaviti na ovaj LINK. do 3.4. Postoji li bolje opuštanje na kraju tjedna od izrade vlastitog nakita kojim se možete ukrasiti za vikend? Požurite stoga s prijavama!


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0