Radio na otoku: Promocija neovisnih domaćih izvođača

Program Radio na otoku podržan je od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg koncerta u sklopu turneje “Radio na cesti” splitskog community radija “KLFM – Radio u zajednici” koja promovira neovisne domaće izvođače, Centar za kulturu Milna je prepoznao značaj programa za lokalnu zajednicu te je odlučio pokrenuti novi stalni program “Radio na otoku” u partnerstvu s KLFM radijom.


– Želja nam je da na ovaj način kolovoz postaje trajno mjesto intimnog druženja s brižno odabranim domaćim nezavisnim izvođačima. U petak, 11. kolovoza, u 21:00 u “naše malo misto”, u dno vale, na Žalo, ove godine dovodimo: sjetnog splitskog kantautora Gracina, koji stiže s bendom; pulsko/zagrebačku koncertnu atrakciju, trio NLV i jedan od najznačajnih hrvatskih indie bendova, The Orange Strips iz Labina. Kao i uvijek, KLFM Soundsystem spreman je za otvaranje i zatvaranje ove večeri.

 

Gracin (Alt pop) (Split)
Tomislav Gracina u Milnu stiže nakon nastupa na “Super uho” festivalu u Primoštenu. Zajedno s bendom, sjetnim zvukovima će nas uvesti u ovu mediteransku ljetnu večer.

NLV (Indie folk) (Pula/Zagreb)

Sjajna koncertna atrakcija Nikol, Luka i Vedran stižu u izvornoj akustičnoj tročlanoj varijanti. Sigurni smo da će scenografija pjacete na dnu Milnarske uvale biti u sinergiji s emocijama koje NLV donose na stage, a nadamo se i zaplesati uz “Bitter”.


The Orange Strips (Indie pop) (Labin)

Jedan od najznačajnih indie bendova u Hrvatskoj, s zavidnim međunarodnim uspjehom i turnejama, napokon dolazi i na Brač. Stripsi su ponovo na sceni i nadamo se osim hitova s prethodnih albuma čuti i neku premijeru. Iako Stripsi zvuče kao da su bend iz okolice Liverpoola, uvijek sa sobom nose miris Mediterana, Labina i Milne.Program Radio na otoku podržan je od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Organizira ga Centar za kulturu Milna u suradnji se KLFM – Radijom u zajednici.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0